Tuesday, January 18, 2011

Geen paniek !!!

Hallo allemaal vanuit Mooloolaba. Vraag Maartje maar hoe het daar is, ze zal het beamen: GREAT.
We hebben Brisbane kunnen verlaten zonder kleerscheuren en bijna-zonder natte voeten. Zondagmorgen zijn we richting Sunshinecoast gereden waar we een appartement hebben met ocean view tot a.s. vrijdag.
De kids zijn vandaag naar Australia Zoo, en Pam en ik zijn lekker lui thuis.
Wij hebben gelukkig alle overstromings ellende vermeden, alhoewel het bizar is dat we vorige week nog over een "boardwalk" langs de rivier hebben gelopen, die een paar dagen later afbrak en de rivier afdreef.
Onze plannen zijn om vrijdag naar Mt.Perry te reizen (ik ben benieuwd hoe het er daar uitziet; alhoewel de buren niks bijzonders melden). Dus na vrijdag volgen alle foto's etc. Nog even volhouden aub.

Monday, January 10, 2011

Brisbane

ja hoor, CEM zijn in Australie ! Een voorspoedige reis gehad, Mayke alles uitstekend doorstaan.
We verblijven momenteel in John's huis en het ziet er naar uit dat we hier langer (moeten) blijven dan gepland. De weg naar het Noorden is afgesloten in Gympie. De overstromingen hebben de Bruce Highway onbegaanbaar gemaakt net ten zuiden ervan. De Mary river is verantwoordelijk voor die ellende. Op dit moment is het niveau 16 m; verwachting is dat vanavond de piek passeert op 20 m. Dat is dus nog eens 4 m extra. Wij amuzeren ons dus maar in en om Brisbane. En dat lukt uitstekend.
Gisteren een dagje Gold Coast, vandaag een dagje shoppen. En morgen zien we wel verder.

Wednesday, January 5, 2011

Schiphol-Brisbane

Terwijl Coen, Elfie en Mayke onderweg zijn naar Schiphol, zijn Pam en ik afgereisd naar Brisbane. Zij doen 16000 km, wij hebben er 400 gedaan.
We hebben het hele huis van Pam's broer in Brisbane ter beschikking. Morgen een paar boodschappen doen en dan gaan we 's-avonds laat naar de luchthaven om de kids op te pikken.
We houden jullie op de hoogte!

Sunday, January 2, 2011

Relax


I had nothing better to do.

Saturday, January 1, 2011

New years eve - Oude jaars avond

Vertalen blijft verrassend.
Het was een mooie zonnige dag in Mt. Perry. Een verademing na de weken regen. Wij hebben gelukkig geen last van de grote overstromingen. En de route naar Brisbane is weer open.
Een rustige oudejaarsavond voor ons tweetjes.
Alle goeds voor iedereen en een gezond 2011.