Thursday, June 30, 2011

Wagyu biefstuk

Mick en Trakka zijn op visite voor een paar dagen, samen met Charlie, hun zoon van 6.
Mick is een chefkok en bracht een "stukje vlees" mee voor op de bbq. 
Hij weet wat lekker is:   2Kg Wagyu steak.
Die had ik nog nooit gehad, maar nondedju, da's lekkerrrrrr.
Kenmerk van Wagyu steak zijn de adertjes vet dwars door het spiervlees: "marbled" . Een ander kenmerk is overigens de prijs. Maar die vertelde hij niet.




4 comments:

Karsten said...

Aaargh, nu ben ik jaloers. Heerlijk, wagyu. Mooiste rundvlees wat je kunt krijgen. En inderdaad: niet het goedkoopste!

Athy said...

Wilde vragen welk dier op de bbq ligt maar lees dat het rundvlees is. Ziet er erg lekker uit.Groet!!

Eddy said...

ik weet dat het lekker is, maar volgende week zit ik ook aan een braai in zuid Afrika en dat is ook goed koedoe enz. groet Eddy

Anonymous said...

per persoon zo'n joekel? smakelijk,Nan